Bortaspöket fortsätter att leva.

2014-09-14 @ 19:20:28
Matchen mellan Elfsborg och IFK Göteborg är över och jag som poängterade tidigare att detta var en äkta måstematch. Blåvitt började matchen väldigt bra och borde kanske haft en ledning med sig in i pausvilan men istället stod det 0-0 i paus. Om Blåvitt hade en otrolig energi i första halvleken så var det ett bra mycket tröttare lag som kom ut till spel i andra halvlek. Inte så att Blåvitt kom ut som ett sämre lag i andra men Elfsborg kom ut med en helt annan energi och om det överraskade killarna eller något i den stilen för IFK stod på hälarna och lät Elfsborg spela ett spel som inte tilläts i första halvlek. Elfsborg steppade helt enkelt upp några steg i klass och jämnade ut en något IFK-dominans från första halvleken och andra halvlek blev en jämn historia med mycket kamp om boll. 
 
Efter IFKs oerhörda offensiv och med dess energi som det tillförde så borde Blåvitt haft en ledning redan i paus och det är något killara verkligen måste jobba med. För så många chanser som IFK hade i första halvlek och att det fortfarande stod 0-0 i paus är för mig ett mysterium. 
 
En måstematch spelades idag där både Elfsborg och IFK Göteborg hade behövt vinna för att klättra sig uppåt i tabellen med istället blev det två förlorande lag i och med det oavgjorda resultate och bortaspöket mot Elfsborg fortsätter att spöka för IFK. När ska killarna klara av att vinna borta mot Elfsborg?
 
 
 
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

WWW:

Kommentar: