En lovande start med fartfylld stämning.

2014-09-11 @ 21:46:40
Leman efterlyste en hockeyfest i dagens krönika och med  facit i hand så får jag väl ändå säga att han fick det, både på isen och på läktarplats. Det var inte fullsatt (12044), inte ens över 10000 som det faktiskt brukar vara i premiären men de 9566 som var på plats gjorde Scandinavium levande och fick till ett riktigt bra tryck och som RR själv sa så är Scandinavium Sveriges bästa hockeyarena och jag är villig att hålla med honom med kvällens match i bakhuvudet.
 
Frölunda tog emot Brynäs denna SHL-premiär och det sa pang, poff, crash, boom och så var matchen vunnen. Nästan så var det faktiskt. Frölunda spelade med en oerhörd intensitivitet och var snäppet vassare än Brynäs matchen igenom vilket resulterade i att Frölunda succesivt kopplade grepp om matchen och vann välförtjänt. Att Frölunda vinner över Brynäs med 4-0 är bra, riktigt bra, och en bra start på säsongen är viktigt för att få en bra känsla i laget och för att ge en positiv boost till publiken men vi ska komma ihåg att det är 54 omgångar kvar innan slutspelet drar igång och mycket kan hända tills dess, men en bra start är viktigt och det fick laget ikväll. 
 
 
 
Extra roligt tyckte jag det var att nykomlingarna Mattias Janmark och Artturi Lehkonen fick varsin prick i målprotokollet som ett extra varmt välkomnande till Sveriges framsida.
 
SHL är igång, Frölunda ser lovande ut och en publik som verkade hungriga på mer. Detta kan bli en riktigt roligt säsong att följa.
 
 
 
 
 

Kommentarer
♔ patricw

Och du är igång! ;)

Svar: efter en lång tystnad så är jag åter igång! :)
Caroline.

2014-09-12 @ 11:53:36 // WWW: http://patricw.wordpress.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

WWW:

Kommentar: