en möjlig flytt.

2013-12-15 @ 22:36:08
Tobbe, våran älskade Tobbe, är påväg till Shanghai för att diskutera med klubben där och jag måste säga att det värker lite i hjärtat att skriva det. Jag unnar honom detta, det gör jag verkligen, särskilt när han får tio gånger mer i betalt än vad han får nu. Ingenting är klart än men skulle det vara så att han lämnar så försvinner inte bara en spelare av världsklass utan även en stöttepelare i laget och i föreningen. Sen kanske det inte bara för negativt med sig om Tobbe skulle lämna för just nu präglas mycket utav Blåvitts spel (fr.a anfallsspel) av Hysén och det märkte vi inte minst när han var skadad i slutet av allsvenskan i år så om han försvinner så får Stahre och gänget något att jobba på och det skulle nog vara bra i längden. Men självklart, jag ska inte stryka under stolen att jag allra helst har honom kvar i laget. En annan sak, läste på instagram hur vissa totalsågar Tobbe för att se över andra erbjudanden än från IFK Göteborg och andra anser honom till och med som en förädare om han försvinner. Blir så himla arg när jag läser saker som sånt!
 

En "mickefalis" skriver följande:

”Skriver du på för Shanghai så kom aldrig någonsin att påstå dig älska Blåvitt, då är du inget annat än en pengakåt svikare”.

Hysén svarar:

”Okej, så då vänder jag på det. Om du fått ett jobberbjudande där du skulle tjäna 10 ggr mer än vad du gör nu? Skulle du inte överväga det? Utan att för den delen inte gilla det jobbet du nu har?? Jag bara undrar eftersom du kastar ur dig ganska grova saker...”

 

Väl talat säger jag till Tobbe!


TACK!

2013-12-12 @ 19:17:06