Ekat tomt.

2014-01-23 @ 21:55:32
Här har det sannerligen ekat tomt under en längre tid då min sportbloggsinspo legat i botten men här är etr litet livstecken om inget annat. IFK har varit iväg på träningsläger i Turkiet där många spelarna gjort bra ifrån sig och har väl kanske framförallt inte dragit på sig några nya skador (pepparpeppar!) och JJ har varit en sväng på landslagsläger i Förenta Arabemiraterna där även han gjorde bra ifrån sig. Kan inte annat än se fram emot fotbollssäsongen nu men det är fortfarande lång tid kvar tills bortamatchen mot AIK den 31/3.
 
 
Om Blåvitt håller på att ladda upp inför kommande säsong så är Frölunda mitt uppe i den och för en gång skull går det riktigt bra. De ligger på en välförtjänt andraplats och spelar stundtals riktigt fin hockey vilket vi tycker om. De har inte samma urusla lägstanivå längre som de en gång haft vilket är tack vare Rönnberg. Vilket mastodontjobb han gjort med killarna. Spelare som flera av dem är lika gamla som mig har tagit plats i A-laget och det är så himla roligt. Rönnberg vågar satsa på ungdomarna i klubben och de får verkligen chansen att blomma ut under Rönnbergs vingar vilket vi kunde se under JVM. Heja dig, RR!
 
Nu ser vi fram emot OS i Sotji och sedan hockeyslutspel och tillslut, äntligen, allsvensk premiär!
 
/C
 

tusen tack!

2014-01-03 @ 12:13:59
Tobias Hysén, killen med det stora blåvitthjärtat flyttar till Kina och jag önskar honom all lycka! Kontraktet sträcker sig över två år och han säger själv att "om jag fortfarande är i spelform och Blåvitt vill ha mig så finns det ingen annan klubb för mig" så vi håller alla tummar på att så är fallet för jag kommer sakna Tobbe i den blåvita truppen!
 
Stort lycka till och välkommen hem igen!