Ekat tomt.

2014-04-21 @ 22:20:21
Här har det då ekat tyst under den senaste tiden. Efter matchen mot Malmö så var jag mest bitter och hade inte någon inspiration till att blogga och har sedan varit iväg eller av någon annan anledning missat matcher men nu får det bli ändring på det. Under matchen igår mot Kalmar så skadades både Vibe och Alvbåge där vi iaf vet att Alvbåge har en fraktur i underarmen och kommer vara borta i närmare sex veckor och Vibe ska undersökas mer noggrant under morgondagen. Suckpuststön säger jag åt det. Hur ser det ut på målvaktssidan? Är Sandberg i tillräckligt god form för att klara av den pressen som ställs på honom? Har ingen vidare bra vibbar till den killen, tyvärr, men hoppas på att han bevisar mig fel. Vibe å andra sidan kan vi kanske ersätta på ett enklare sätt genom att sätta in Mané från start eller liknande fast än det är rysligt tråkigt att han skadas då han inlett säsongen på ett strålande sätt.
 
 
Nu tar vi nya tag och med en förhoppning om rekordcomeback för både Alvbåge&Vibe.

inför IFK - Malmö.

2014-04-07 @ 10:13:36
Dagen D är här. Hemmapremiär om sisådär nio timmar och jag känner hur nerverna börjas komma på plats. Tycker Blåvitt gjorde en bra insats mot AIK senast och spelar dem lika bra idag så kan det bli en riktigt rolig match. Malmö är svåra att möta men med ett fullsatt gamla ullevi tror jag på vinst ikväll. Jag vill inte bara se en match med bra fotboll utan ikväll vill jag se en match utan hat. Matchen mot AIK var en bra match på plan men en bedrövlig match på läktaren. Kan vi, för en gång skull, ha en match där det är bra spel på planen OCH där alla supportrar sköter sig? Det är ju bara klubben som förlorar på att några rötägg förstör gång på gång. Håll er borta från fotbollen om ni inte är där för att stötta laget.
 
 
I paus kommer även Håkan Mild avtackas och det om något är ju en anledning till att sköta sig på läktarplats. Han är värd det. 
 
Så, vad tror du om kvällen match?

Snart skiner poseidon.

2014-04-04 @ 16:42:00