Inför dödens match.

2013-11-19 @ 15:05:31
Ikväll spelas en oerhört viktig match. Inte bara för Sverige utan även för Portugal. Det är en plats i VM i Brasilien som står på spel. Det är allt eller inget som gäller. 

Jag håller alla tummar och tår jag har över att Sverige vinner men just nu känns det väldigt svårt. Skulle Portugal göra 1-0 så är det i princip kört. Portugal leder med 1-0 i "paus" efter att de gjorde mål på deras hemmaplan så gör de ett mål så måste Sverige göra tre för att vinna matchen. Oddsen är intr riktigt på vår sida om man säger så men vi har sett Sverige vända matcher förr så vi får hoppas på att ikväll är en bra kväll för dem svenska spelarna och alla fansen. Vi får se till att hålla tätt bakåt och göra några mål. Det låter så himla enkelt när man skriver det såhär och vi kan väl hoppas på att det känns lika enkelt i praktiken?


Jag önskar så att Zlatan får göra sin målgest ikväll för vi behöver en spelsugen Ibrahimovic ikväll för att det ska bli seger samtidigt som alla andra 11 (!) spelare behöver göra sitt yttersta. Backlinjen var fenomenal i fredags och förhoppningsvis är de lika bra ikväll. Alla de andra spelarna är också värda att lyftas fram. Inte bara Zlatan och Ronaldo utan deras lagkamrater också. Den tolfte spelaren, fansen, är minst lika viktig. Visst är det så att det är spelarna som spelar matchen men fansen ger spelarna den extra lilla energin de behöver när det börjar tryta. 

Nu stöttar vi vårt landslag hela vägen till Rio!

/C

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

WWW:

Kommentar: