räckte inte till.

2013-11-19 @ 22:49:00
Det började så dåligt, fortsatte så bra och slutade i en mardröm. Alltså vilken match. Man slets mellan hopp och förtvivlan var och varannan minut och tyvärr slutade det i förtvivlan. Vi har Zlatan i vårt lag och för en stund tog han oss tillbaka i matchen men då tror vår tomte till försvarare att han kan mäta sig mot Ronaldo i en löpduell. Du hade fel. 2-3 och 2-4 blev det ganska snabbt och då var det godnatt. När Zlatan gjorde 2-2 så kändes allting så himla bra. Spelet började lossna och chanserna kom MEN vi satte inte våra chanser. Kacaniklic fipplade i straffområdet när han enkelt kunde slagit in den i mål då till 3-2 men var tvungen att ta dubbeltouch och vips var chansen borta och i nästa anfall var det mål i baken. Fotboll berör så fruktansvärt mycket och det blir så påtagligt jobbigt när det inte går ens väg. Visste knappt om jag skulle skratta eller gråta när Ronaldo slog in 2-4-målet. Nä, fy detta var en jobbig kväll.

Varför var Sverige så fruktansvärt nervösa i första halvlek? Det stod mycket på spel, jag vet, men har det inte gjort det i tidigare matcher i andra kval då? Man ska inte behöva ha ett så bedrövligt spel i ett VM-kval med spelare av den kalibern som Sverige hade idag. Det borde funnits tillräckligt med hetta runt denna matchen som gjorde att spelarna kunde utfört detta bättre än vad de gjorde. Andra halvleken har jag inte mycket att klaga på. Möjligtvis äckelronaldo då såklart. Han som låg och grinade över sin fot minuten innan han gjorde sista målen. Utöver det tycker jag Sverige gjorde en väl godkänd sista halvlek. Tyvärr räckte det inte hela vägen och det gör så ont.